שו"ת תשעה באב

לקיחת גלולות בתשעה באב

  • ח' אב התשע"ז

שאלה

שלום התייעצתי עם מוקד הנשים של המרפאה בה אני נמצאת לגבי לקיחת הגלולות בט באב. ענו לי שאני חייבת לקחת בשעה הקבועה אך לגבי שתיית מים לשאלת רב. לכן אשמח בבקשה לדעת אם מותר לקחת את הגלולה עם מים בצום. תודה רבה!!

תשובה

שלום וברכה

אם אינך יכולה לבלוע את הגלולה ללא מים, תקחי את הגלולה עם מעט מים מרים כמו מי תה חזק ללא סוכר.