שאל את הרב - כללי

צניעות זה הכל

  • ח' אב התשע"ז

שאלה

למה אתם לא רגישים לציבור שכן איכפת להם מהעיניים של בעליהן אתמול בעלי דפדף הוא לא שומר חזק וראה תמונה של איה קמרמן ואמרתי לו אסור לקרוא והוא אמר אז למה היא מפרסמת עצמה ואיך זה שנשים פתאום שולטות בפרסומים וכתבות זה רק בהדברות אני לא מבינה איך מותר הרי אישה היא צריכה להיות בצניעות מוחלטת אז איך באתר דתי האישה היא מוחצנת ועוד מתייפיפת הכל שקר ולמה צריך לפרסם תמונה של חגית שירה על המרק עדשים שלה מה זה נותן התמונה שלה יהיה לגבר יותר תיאבון לאכול???? דייי זה מוגזם הנשים אצלכם באתר מככבות כאילו אין מחר

תשובה

לכבוד השואלת,

סליחה על האיחור בתשובה.

אחרי הדיון על זה אצל ראשי הידברות, ביקשו להשיב לך את התשובה הבאה:

שלום רב. אתר הידברות, באופן חד משמעי, אינו מיועד לציבור החרדי, אלא לציבור המסורתי והמתחזק.

אם את או בעלך מרגישים שתמונה כזו או אחרת באתר גורמים למכשולים (למרות שהליכה ממוצעת ברחוב הרבה יותר גרועה בהקשר הזה) - עליכם להימנע לחלוטין מגלישה בהידברות, וכמובן שגם להימנע מהאינטרנט בכללותו.

אנו פונים לציבור מתחזק, כאמור, ולכן לא יכולים ולא אמורים לנקוט בקודים החרדיים המחמירים ביותר. אנו פועלים לחלוטין לפי ההלכה, מציגים תמונות צנועות בלבד (ההקפדה עצומה. אנו מוותרים על כ-80% מהתכנים שהיו יכולים להצליח מאוד, ולו בגלל בעיות צניעות או השקפה, ולו קטנות לכאורה. הסינון באתר ברמה גבוהה מאוד), אבל מאידך לא נוכל להפוך את האתר לגרסה האינטרנטית של "עיתון חרדי", כיוון שאז לא נוכל לחזק יהודים מתקרבים בהיקפים דומים.
אם תרצו להתעדכן באקטואליה ולקרוא כתבות מגזין - ישנם שלל עיתונים חרדיים המיועדים לכם. אתר הידברות מיועד פשוט לציבור שונה באופן מהותי, ועדיין פועל - כמובן
לפי ההלכה ומעיקר הדין.

בברכה,
צוות הידברות