נשים

דחוף. שאלה על טבילה

  • כ' סיון התשע"ז

שאלה

אני נמצאת ברודוס ביון השקיעה כאן נורא מאוחרת איך אדע מאיזו שעה מותר לטבול אני צריכה לטבול מחר אני אטבול בים. זה מותר. נכון?

תשובה

שלום וברכה

אפשר לטבול בערך ב9 בלילה

הטבילה בים אינה לכתחילה אולם בלית ברירה ממש כאשר אם אין לך מקוה כשר לטבול מותר לטבול בים ללא בגדים כאשר בעלך או אשה אחרת תוודא שהשיער שלך יהיה כולו בתוך המים ולהקפיד ללכת עם נעלי בית עד לים ממש ולנקות היטיב את הרגליים לפני הטבילה שלא יהיה חול בין האצבעות וכדו' לכתחילה יש להוריד את הבגד ים בזמן הטבילה.

בהצלחה,