חברה והשקפה

החסידות האמיתית

  • א' ניסן התשע"ז

שאלה

האם חב''ד היא החסידות האמיתית? או חסידות אחרת כל שהיא

תשובה

שלום וברכה

החסיד האמיתי מבין שיש הרבה דרכים למקום, יש הרבה נהרות שיוצאות מבאר החסידות וכולם טובים. כולם אהובים וכולם ברורים כל ההולכים תחת דרכי תלמידי הבעש"ט הם כולם חוסים תחת צילו הגדול של רבינו הגדול הבעש"ט זצוקללה"ה.

אם יש חסיד שוטה אחד הפוסל את שאר דרכי החסידות הרי שהיא בוודאי אינו חוסה בצל החסידות כלל ועיקר.

עלה והצלח,