שאל את הרב - כללי

כיצד אפשר לשקם את הדימוי שלי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

יש לי אופי מאוד בעייתי וקשה לי להסתדר עם זה בחיים אני בחורה עם הראש בעננים מכנים אותי עפיפון בלי חוט אני מאוד דאגנית וחסרת בטחון עצמי אני לא מאמינה בעצמי וזה גורם לי להרבה מחשבות שליליות על עצמי ועל החיים אני מאוד רוצה לדעת אם יש דרכים שאפשר לשנות את זה או שזה תכונות מולדות שמוטבעות בי. ואם כן אפשרי לשנות אותם אז אם אפשר לקבל הדרכה איך עושים את זה או למי לפנות בתודה מראש ג.

תשובה

שלום וברכה

בוודאי כל מידה ניתנת לשינוי, וברור שבטיפול נכון תוכלי לשקם את דימוייך, ולחיות חיים טובים ומאושירם.

אנ ממליץ לפנות לפסיכולוגית ירא שמים שתכול להדריכך בדרך הנכונה ולהביא אותך להאמין בעצמך ולהכיר את מעלותייך ואת כשרונותייך.

בברכה - בנימין שמואלי