זוגיות

שידוכים - אשמח לקבל הכוונה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני יצאתי עד כה עם בחורים רבים.. אני לא זקנה אבל כבר נמאס להפגש.... כל פעם יש משהו שעליו אני שוללת ואני לא מאמינה שאמצא מישהו שמתאים לי... או שכסף אין, ואז קשה להסתדר... או שאין חיבור רוחני... או שאין משיכה חיצונית או שהגיל לא מתאים.. או שסגנון החיים לא מתאים תמיד יהיה משהו שלא מתאים, אז מה עושים? מי כן יתאים? זו ממש בעיה... שאלה נוספת, אני בתקופה זו לא ממש מחוברת לעצמי.. אני לא יודעת לאיזה מגזר להשתייך אנו נמצאים בגלות ויש היום מלא חסידויות ומגזרים אני אוהבת את הכיפות הסרוגות, חבד ברסלב, ועוד .. אבל בכל מגזר יש משהו שמפריע לי וגם מצד שני דברים שלא מוצאים במקומות אחרים.... אני לא יודעת לאיזה כוון ללכת..... אני כן בעד מודרניות, ובעד פתיחות מצד שני אוהבת יראת שמייים עומק ופנימיות אני מאוד מורכבת ואוהבת לשמוע הרבה סגנונות של שעורים מכל מיני רבנים שונים. אני לא רואה בזה פסול, אך כשמגיעים לשידוכים יש בעיה... האמת יצאתי עם בחור עם רקע כמו שלי, הכל טוב ויפה אך חיצונית הוא לא מוצא חן בעיני- ממוצא שאני לא אוהבת וחשבתי אפילו לא לצאת לכתחילה סתם דוגמא.. גם היתי אבל שדכנים רבים ואתרי הכרויות ולא מציעים לי דבר, כי אין משהו שמתאים לי.. וגם הבחורים שכן נשאו חן בעיני , נשואים! אכן מתסכל מאוד , לא יודעת מה עושים , אשמח לקבל הכוונה

תשובה

שלום וברכה

כאשר יגיע זיווגך האמיתי את תרגישי שזהו זיווגך האמיתי ותתחברי איליו.

אל  תדאגי!! פשוט לא מצאת עדיין את זיווגך הנכון.

בברכה - בנימין שמואלי