תפילה וברכות

עזרה בנושא תשובה

  • י"ב שבט התשע"ז

שאלה

שלום רב שמי יוליה אני כל הזמן שומעת לשעורי תורה של כבוד הרב זמיר כהן וכבוד הרב יצחק זינגר תודה לכם אני צריכה את עזרתכם אמא שלי נפטרה לא בדרך טבעית לאחר גילוי המחלה אני שומרת כשרות ומתפתחת בכל יום תהילים ביטון הקטן את נשמת כל חי אני רוצה לקחת על עצמי עוד תפילה שתעזור לאמא שלי בשמים כי חלמתי אותה וקשה לה מה אני יכולה להתפלל בכדי לעזור לנשמה וגם שמעשה שלה לא יעבור לדורות הבאים שלנו בתודה מראש יוליה

תשובה

שלום וברכה

תקפיד לברך ברכות השחר וכן לברך ברכת אשר יצר בכל פעם שאת נפנית. בעז"ה הדבר יסב לאמא נחת רוח במרומים וגם ימנע מך כל נגע ומחלה צרה וצקה ותזכו כלוכם לחיים ארוכים וטובים.