נטילת ידיים כיור אסלה?

  • י' שבט התשע"ז

שאלה

היי רציתי בבקשה לשאול לגבי נטילת ידיים , שאלה שכבר הרבה זמן אני רוצה לשאול ואין לי את מי . האם נטילת ידיים בבוקר או בכלל (אחרי יציאה מהשרותים וכו' ) חייבת להעשות רק במקום שיש רק כיור ( זאת אומרת אם יש אסלה במקלחת ) זה לא טוב? . צריך כיור או במטבח או במקלחת ללא אסלה .? מקווה שהבנתם את השאלה . ועוד בעניין . האם איך שקמים בבוקר ישר נוטלים ידיים בלי לנגוע בשום דבר ? תודה רבה קרן

תשובה

שלום וברכה

אין ליטול ידים בשירותים.

נטילת ידיים שחרית אין לעשות על הקרקע. שאר הנטילות ניתן לעשות גם על הקרקע.