נשים

האם מותר לעשות רישיון נהיגה

  • י"א טבת התשע"ז

שאלה

שלום רב, אני לאחרונה מאוד מקפידה לשמור נגיעה..והכל. אבל יש לי התלבטות אני בחורה מסורתית ושומרת.. מותר לי לעשות רישיון נהיגה? מכיון שאין מורות נהיגה ורק מורים... והאם זה נקרא איסור שאישה תיהיה ברכב לבד עם גבר? וקראתי לא ממזמן שמורה הטריד תלמידה.. ואני חוששת מאוד עכשיו שגם אם יעשה רישיון שלא יטרידו אותי... בבקשה אשמח לתשובה כי לאחרונה אני מאוד בדילמה

תשובה

שלום וברכה

יש גם מרות נהיגה רבות, עשי חיפוש קצר בגוגל ובעז"ה תמצאי.

אם את לא מוצאת מורה אישה, תוכלי ללמוד אצל גבר ולהיזהר מאוד בשמרית נגיעה ובצניעות ולומר לו מראש שאת לא יכוהל לנסוע במקומות שוממים וחשובים.