תפילה וברכות

מה מברכים על ספגטי / אטריות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! רציתי לדעת מה מברכים על ספגטי\איטריות, במבה רגילה,במבה עם שוקולד בפנים, ביסלי, שניצל עם תירס שהתירס טחון בפנים וכשהוא לא טחון, שניצל עוף עם ציפוי של פירורי לחם, דגני בוקר שעשויים משיבולת שועל תירס וחיטה (ביחד), קורנפלקס (תירס מיובש). תודה...

תשובה

שלום וברכה

על ספגטי אטריות מברכים מזונות. כל סוגי הבמבה, שהכול. ביסלי, מזונות. שניצל תירס כל הסוגים שהכל. שניצל עוף עם פירורי לחם, לדעתרוב הפוסקים ברכתו שהכול, ויש המקפידים לאכול דבר שברכתו מזונות, לפני אכילת השניצל, כדי לפטור גם את ברכת מזונות. ברן פלקס מזונות. קורנפלקס של תלמה ברכתו שהכול, ושל קלוגס ברכתו האדמה.

בברכה - בנימין שמואלי