אמונה

אני חוזר בתשובה חבר שלי ..

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

החזר אותי אני כבר 3 חודשים דתי עם כיפה סרוגה אני אוהב מישהי ואמרו לי שאסור לנו להיות חברים. המישפחה שלה גילתה שאני אוהב אותה איחדשהו ושלחה אותה לאולפנה בירושלים אני גם מנסה להחזר את שאר המישפחה בתשובה את השבת אני מעביר אצל חברים ששומרים התחלתי לקראת הלימודים לילבוש ציצית אבל אני עדין אוהב אותה והיתי מעונין להיות חבר שלה ואולי אחרכך בעזרת השם ניתחתן..... יש סיכוי ? כי אמרו לי שלחוזרים בתשובה מחתנים רק עם חוזרות וכל זה היא לא חרידית אבל היא מימישפחה דתיה ? ואיך אני יכול לשכנעה את ההורים שלי לישלוך אותי לישיבה טובה עדיף הסדרניקט אבל גם שחורה זה טוב בקיצור ישיבה רצינית אני בן15 ולומד השנה בבית ספר חילוני רק עד שנה הבאה

תשובה

שלום לך

בשלב זהשל החים אכןלא גכדאי להתחיל יחסים הדוקים עם נערה מאחר והדבר יגכול להביא ליד מכשול, כע עליך להתחזק בתורה ובאמונה ולהתחזק יותר ויותר. ובעז"ה כאשר תרגיש מוכן לבוא לישיבה אנו נכוון אותך לישיבה מתאימה, ובעזרת ה` אם בגיל הנישואין אתם תהיו מעוניינים להינשא אין כל מניעה שתינשא לבחורה שאותה הינך רוצה.

אמליץ כעת להתחבר למדרשה לצעירים צדיקים כמוך בבאר שבע, ואתן לך טלפון ששם ידירכו אותך למקום קרוב לשכונה שבה אתה מתגורר. 0527632878 - שמעון ביטון. עלה והצלח - בנימין שמואלי