אמונה

עשה לך רב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שאלתי היא : איך? אנחנו חוזרים בתשובה מלפני כשמונה חודשים. לקחנו על עצמנו הכל!! עבדי השם יתברך.רק לאחרונה הבנתי כמה גדולה חשיבות ה"עשה לך רב" אבל איך עושים רב? איך מכירים אותו? איך יוצרים איתו קשר? איך יודעים שהוא מתאים לי? גבר או אישה? תודה

תשובה

שלום וברכה

יש לבחור רב ירא שמיים המצוי בקרבת מקום, אשר אתם מרגישים שהינכם מתחברים איליו, הוא מבין אתתכם ואת צרכיכם. מנסים רב ירא שמים אחד, ואם רואים שהוא לא מתאים בוחרים ברב אחר, עד שמוצאים את הרב המתאים.

אבל כמובן שיש להיזהר שלא להתחבר לקוראים עצמם רבנים שאין בהם יראת שמים או הקוראים לעמצם מקובלים ואינם אלא מקבלים ולוקחים את ממו ישראל, ללא כל תועלת.

וביינתיים אנו נשמח לענות לכם על כל שאלותיכם, עד אשר תמצאו את הרב המתאים לכם.

בברכה - בנימין שמואלי