נשים

כיצד לדבוק במטרה בלי להישבר?

  • כ"ה תשרי התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב, אני בת 21, עוד מעט 22 ואני דתייה מבית. כשהגעתי לגיל בגרות התחלתי ללכת עם חצאיות קצרות ולרדת מאוד מבחינת הצניעות. מאוד רציתי לחזור ולהתלבש בצניעות אך כשניסיתי שלוש פעמים שוב חזרתי ללכת עם קצר.. בזמן האחרון לקחתי את העניין בדבקות ואני באמת משתדלת כבר כמה זמן, הבעיה שאני מפחדת שוב להישבר... איך אוכל לדבוק בזה עד הסוף?

תשובה

שלום וברכה

תקבעי שיעור ועדיף עם חברה בספר מסילת ישרים, בעז"ה היראת שמיים שלך תתחזק מאוד בצורה בריאה ולא תפלי שוב בעניין הצניעות. כמו כן אציע לראות את החומר הרב בעניין הצניעות באתרינו http://www.hidabroot.org/magazine/category/51637