אמונה

ספר הלכות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ברצוני לרכוש ספר הלכות לעילוי נשמת סבי, כדי שנוכל ללמוד לעילוי נשמתו בשולחן שבת (הננו משפחה חוזרת בתשובה) וברצוני המלצה לגבי ספר הלכות מקיף ומפורט(הלכות שבת ,חגים, צניעות, שמירת נגיעה, תפילות וכו` כל דבר אפשרי) כמו כן שיתאים לעדה הספרדית. תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

ישנן ספר מיוחד של הרב עובדיה יוסף ושמו קיצור שולחן ערוך, שחיברו בנו של הרב, מומלץ ביותר!!!! מנהג יקר הוא זה לקבוע לימוד בספר בסעודות שבת,

דבר אשר מעלה את קדושת הסעודות לרמה גבוהה ביותר, זאת מלבד הידיעות הרבות שרוכשים מכך.

בהצלחה - בנימין שמואלי