תפילה וברכות

תפילה בזמרה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב ! אשמח לדעת האם מותר לקרוא תהילים להתפלל תפילות שחרית,מנחה,ערבית בזמרה...אני כל תפילה כל ברכה נגיד הברכה של אשר יצר אחרי שירותים אני אומר בזמרה ככה זה יוצא לי מהלב לא יודע אני לא מצליח לקרוא רגיל ואני מרגיש שמחה ענקית שאני קורא תהילים ככה בזמרה שזה יוצא מעומק הלב האם אין כל בעיה עם זה? תודה כבוד הרב על התשובות שאתה נותן לי ולשאר השואלים !!

תשובה

שלום וברכה

אין כל בעיה בכך, ותפילתך חשובה מאוד כאשר היא יוצאת מעומק הלב.

בברכה - בנימין שמואלי