חלום על שן שנפלה

  • כ"ג אלול התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב! הלילה חלמתי חלום שנפלה לי השן. במציאות זאת שן שחורה ואני צריכה לקבוע תור לרופא שיניים ולטפל בה. בחלום חלמתי שהיא התנדנדה עד שנפלה ויצא גם דם. עכשיו אני מאוד דואגת ומשתדלת לצום. שתיתי רק מים בבוקר. אולי עכשיו אסור לאכול יום שלם וללא מים כל היום לאחר חלום זה? אני ממש דואגתת!!!!!

תשובה

שלום רב,

אמנם חלום על שיניים נופלות יכול להיות לפעמים סימן לא טוב, אולם כאשר במציאות יש לך איזה כאב או טיפול שאת צריכה לעבור בשיניים אז תולים שהחלום הגיע כתוצאה מזה שאת מהרהרת ביום על השן, ולכן אין לך מה לדאוג, ואת לא צריכה להתענות כלל.

ראי https://www.hidabroot.org/question/34813

בשורות טובות,

הלל מאירס