חברה והשקפה

גלגול נשמות<>

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום.. כשבן אדם נפטר יש כאלה שאומרים שהנשמה שלו עובדת לבן אדם אחר,כלומר גלגול נשמות.. איזה מין בן זה?האם מדובר על כל נשמה,או על אנשים מסויימים שעברו דברים בחיים או יש להם ´עניינים לא סגורים´..והאם יש אפשרות לדעת האם נשמה ´התגלגלה´או שהבן אדם פשוט עבר לעולם הבא..וכיצד יודעים? אשמח לקבל תשובה אם זה אפשרי תודה וכל טוב.

תשובה

שלום וברכה

אין אפשרות לדעת זאת.

כל נשמה שלא השלימה את תיקונה בעולם אם תזכה תוכל להתגלגל שוב כצ'אנס נוסף לשיפור המעשים.

זכות זו מקבלים מקסימום 3 פעמים.

בברכה - בנימין שמואלי