אמונה

מתי לספר?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני יוצאת עם בחור זמן מה- 4 פגישות. לפני כמה שנים התחלתי לקחת כדור עקב לחץ וחרדות אליהן נכנסתי, ואני מטופלת במקביל אצל פסיכולוגית. מדובר במצב שכמובן עם טיפול נכון , עובר. השאלה היא מתי עלי לספר לבחור שאני לוקחת כדור כזה וכזה והולכת לפסיכולוגית, מבלי שזה ירתיע אותו וכיצד עלי לומר זאת בצורה כזו שזה לא יראה לו קריטי ומפחיד? אני ממש לחוצה מזה, המון תודה

תשובה

שלום וברכה

אם הקשר מתחיל להיות רציני והוא מתקדם לקראת הצעת נישואין יש לספר לו שכעת את מטפלת בבעיה של חרדות שהתעוררה לאחרונה וברוך ה´ את מרגישה טוב ולפי דברי הרופאים בקרוב תצאי מזה לגמרי, ואת נותנת לו את הבחירה להחליט אם להישאר איתך או לא. וזכותו המלאה שלא להמשיך את הקשר ולא תהיה לך שום טינה על כך.

ה´ יעזור שתזכי במהרה לבנות את ביתך.

חשוב לזכור שהזיווגים הם בידי שמיים ומי שמיועד להיות בן זוגך בוודאי יתרצה לך למרות בעיה זו.

בהצלחה רבה - בנימין שמואלי