נשים

מהי הדרך למלך?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום אני ובעלי בעלי תשובה מזה שנתיים וחצי , ברוך השם יש לנו תינוקות בת 10 חודשים ואני בחודש חמישי. בהריון הקודם הקפדתי על תפילות והייתי יותר מתפללת מאז הלידה אני כבר לא מתפללת אני מודה לבורא עולם מהלב על המתנה הגדולה שנתן לי אך כואב לי ומציק לי מאוד שאני לא נותנת לו נחת ושלווה כמו שצריך , גם מדאיג אותי שהעובר לא שומע דברי קודש למזלי הרב אנו חסידי ברסלב ובזכות דברי רבי נחמן ´אין ייאוש בעולם כלל´ אני מתחזקת מהדברים הקטנים שאני מצליחה לעשות ובכך אוחזת בקיים אני מרגישה שכל האור מגיע אליי מהילדה אני נפעמת ומתרגשת בכל בוקר מחדש מהבריאה המופלאה ומהנס שבורא עולם נתן לי אך הייתי רוצה שילדיי יחשפו יותר לדברי קודש הנשמעים מפי איך מדליקים את האור באהבה

תשובה

שלום וברכה

כעת טיפולך בתך הקטנה חשוב יותר לבורא עולם מהתפילות ולכן האור הרוחני בעובר חזק מאוד כתוצאה מגידול הילדה.

בברכה - בנימין שמואלי