שאל את הרב - כללי

שידוכים - איך לבקש סליחה מבחור?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום! לפני זמן לא רב הורדתי שידוך אחרי 5 פגישות,הרגשתי שאני חיבת לבקש ממנו סליחה זה היה כמובן אחרי שהחלפנו מספרים וכו". התקשרתי לשדכנית ואמרתי לה את זה והיא אמרה שאין בעיה הי תגיד לו שאני מבקשת סליחה. רציתי לשאול: האם עשיתי בסדר שאמרתי לשדכנית או אולי אני בעצמי היתי צריכה להתקשר או לשלוח לו הודעה ולבקש סליחה, והאם בכלל אני צריכה לבקש? אשמח מאוד אם תענו לי.מה אני צריכה לעשות?. תודה רבה! האתר מדהים.

תשובה

שלום וברכה

אין צורך כלל בבקשת סליחה. אולם אם את את רוצה לבקש סליחה, הדרך המועדפת היא ע"י שליח- שדכנית ולא בצורה ישירה.

בברכה - בנימין שמואלי