תפילה וברכות

תפילת פועלים

  • א' אב התשע"ו

שאלה

אני ממושב. בית הכנסת בו אני מתפלל. שחרית בקיץ ובחורף בשעה 5.30 ובלעדי אפשר שיתבטל המנין בימים הקצרים אני מתלבט. שאלה ב אני מתחיל בבית מהנהגת הבוקר עד ה מלך ואם אפשר להמשיך עד ישתבח. תודה שמעון.

תשובה

שלום וברכה

אם אתה יכול להתפלל מאוחר יותר בנץ החמה עדיף שתהיה בבית הכנסת איתן להשלים להם מניין ולאחר התפילה לשהם תתפלל אתה אפילו ביחידות.

אם אינך יכול להמתין ניתן לומר על ברוך שאמר רק לאחר עלות השחר.