חברה והשקפה

משיח

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ידוע שכשהמשיח יבוא ישארו רק הצדיקים וגם ידוע שצריך לצפות למשיח ולרצות שהוא יבוא. אם כך כיצד אני אמורה לרצות ולצפות למשיח כשאני יודעת שאנשים שאני אוהבת לא ישארו???? (בתקווה שבעזרת ה" אנחנו נזכה לחיות בימות המשיח)

תשובה

שלום וברכה

לפני ביאת המשיח יבוא אליהו הנביא ויחזיר את כולם בתשובה שלימה ורק פושעים גמורים השונאים את ה´ וממרידים נגד ה´ להכעיסו לא יזכו לראו את ביאתו כל השאר יזכו לחיי אושר לאחר תשובתם.

כמובן שמי שעבד את ה´ לפני ביאת המשיח והיכן את הקרקע לביאת המשיח יזכה לשכר רב יותר בפל כפליים ממי שרק ברגע האחרון חזר בתשובה.

בברכה - בנימין שמואלי