תפילה וברכות

תפילות שונות ב-40 יום

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב, ראיתי באחת ההרצאות שלכם פרק על זיווג והרב שם אמר פרקים מסוימים מתוך תהילים שזה טוב לקרוא אותם במשך 40 יום.(למשל: לב,לח,ע,עא,קכא,קכד) ועוד כל מיני טיפים לזיווג. שאלתי היא האם אפשר לקרוא יותר מ-40? האם צריך להפסיק אחרי 40 יום? כי פשוט כבר התרגלתי ואני מרגישה שאם יום אחד לא קראתי ופספסתי זה משפיע חס וחלילה על הזיווג... והאם יש לך עוד תפילות שאפשר לקרוא לזירוז זיווג? כמו שיר השירים אמרו לי... תודה רבה רבה.

תשובה

שלום וברכה

טוב לומר תהילים בכל עת, אין חובה להמשיך ואין צורך להפסיק.

יש שכתבו שאמירת שיר השירים מועילה גם כן, אולם יש לשמור שלא לקבל יותר מידי דברים בבת אחת.

וחשוב שלא לשכוח לעשות השתדלות ולפנות לשדכנים ושדכניות וכו´.

בברכה - בנימין שמואלי