אמונה

בחירה חופשית:<

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

הבחירה החופשית מהווה אצלי המון קונפליקטים פנימיים . הקושי בלהבדיל מה נכון ומה לא נכון כשלנגד עיננו ישנו אינסוף אפשרויות בחירה ובמיוחד בגיל צעיר הוא מתסכל .וכמה שקשה לזהות בין האמת לשקר ככה הקושי בלסרב לדבר לפעמים אין לך מושג למה מקרה כלשהו נשלח לך אולי כדי לעמוד בניסיון או אולי כי זה מה שהיה אמור לקרות וזה הדבר האמיתי ..אני כרגע בשלב שבו אני צריכה להכריע מה נכון בשבילי אני מדברת על בן זוג . ואין לי מושג למה הוא נשלח והאם זה נכון לעכשיו. איך יודעים לזהות שהאדם הזה הוא האדם שמיועד לך ? כשיודעים בבודאות שזה לא שזה לא הזמן המאים..יש לי הרגשה שההחלטה הזאת שאני אקח תכריע על כל מה שיעבור עליי בהמשך וחשוב לי לעשות את הבחירה הנכונה השאלה היא באיזה אופן עושים זאת ?

תשובה

שלום וברכה

בעניינים אלו כדוגמת זיווג וכדומה יש להשתמש רק בשכל הישר ובבדיקה הנכונה האם בן הזוג מתאים לך או לא, כל הסימנים של כביכול ה´ שלח וכו´ אינם באים אלא לאחר בדיקה שאכן הזיווג מתאים לך לפי בחירתך ורצונך.

בהצלחה - בנימין שמואלי