נשים

תפילת שחרית לנשים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לכבוד הרב! אני בחורה חרדית ב""ה,במשך כל שנות חיי בביה""ס ובתיכון התפללתי שחרית יחד עם כולם בחופשים זה היה די קשה...אני מודה שהנסיון שלי בעולם הזה זה לקום מוקדם ממש קשה לי!!!!! עקב כך אני מפספסת הרבה תפילות שחרית(סיימתי את חוק לימודיי ואני לא במסגרת שצריך לקום בה מוקדם)ורע לי עם זה. רציתילשאול אם זה עוון בכל פעם שאני לא מתפללת?(פעם שמעתי שנשים חייבות בתפילה אחת ותפילת מנחה אני כן מתפללת) תודה רבה ועצומה לכם על מלאכת הקודש המדהימה שאתם עושים!!!!!

תשובה

שלום וברכה

מאחר ולא קיבלת עלייך מעולם להתפלל שחרית, אכן מספיקה תפילה אחת ביום ותפילת מנחה היא תפילה חשובה וראוייה מאוד.

בכל מקרה יש לומר את ברכות השחר וראוי גם לקרוא קריאת שמע.

בהצלחה - בנימין שמואלי