תורה ומדע

האם הקופים היו בתהליך להפוך לבני אדם?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום לארגון הידברות, הרי אלה החלוליות החסרות באבולוציה... ועוד מצאו גם נגיד הרבה קופים שהם באמצע התהליך להיות בני אדם. בקיצור אשמח לתשובות בנושא. סתם כד´א אני אדם דתי מאמין והעניין הוא לתת לדוד שלי תשובות. תודה מראש.

תשובה

שלום רב!

חוליות החסרות האמיתיות הם במעבר מדומם לחיים בעלי תא אחד, ובמעבר מחיים בעלי תא אחד, לחיים מפותחים, בעלי איברים ממש.
שם לא מצאו חוליות החסרות, ולפי הסימנים בשטח, הם גם אף פעם לא ימצאו אותם, מפני שהם מעולם לא היו.

הצלחה וברכה;

יעקב משה