מגש רשת תנור

  • י' ניסן התשע"ו

שאלה

שלום בעבר חיממתי אוכל ישירות על מגש 1.הרשת של התנור מה ניתן לעשות לקראת פסח ? במידה וצריך לקנות חדש מאיפה ניתן 2.ומה לגבי חצובה של גז, חיממתי פיתה ישירות עליה? 3. הזמנתי לליל הסדר ויש מישהי שרוצה להביא קציצות שאני חא בטוחה לגבי הכלים והתבלינים איתם היא משתמשת( הם כשרים אבל לא לפסח לדעתי, הבשר עצמו כשר) האם לתת לה לשים על שולחן החג בחד פעמי ? 4. סיפרתי למכרה שכחלק ממכות מצרים הצפרדעים אפילו נכנסו לתנור בזמן אפייה והיא לגלגה ואמרה ״ מי חזל אמרו את זה״? האם יש דרך להוכיח לה מעריכה את העזרה שלכם ובטוח שגם בורא עולם!!

תשובה

שלום וברכה

1. רשת של תנור ניתן להשיג בהרבה מקומות וביניהם בחנות שי עוגן 02-5389550.

2. יש להשתמש רק בהפסק של טס מתכת.

3. יש לנסות בכל דרך להיפטר מהעניין ולבקש שלא תביא את הבשר שלה.

4. מי שלא מאמינה בדברי חז"ל לא תאמין בכלום יש לדבר איתה על עניין האמוהנ בדרי חז"ל באופן כללי.

בכל זאת יש להסביר לה שכמו שעשרת המכות עצמם שהיו נס מובהק התרחשו הרי שאין כל סיבה שבורא עולם לא יוכל לעשות נס שצפרדעים לא ישרפו.