זוגיות

הבחור פסל אותי לפני הניתוח הפלסטי, והיום אנחנו עומדים להתחתן

  • ד' ניסן התשע"ו

שאלה

שלום הרב רציתי לדעת אם יש בחור שפסל אותי בגלל המראה, ואחרי שעשיתי ניתוח פלסטי (לא בגללו) הוא רצה להיפגש איתי ואנחנו הולכים להתחתן בקרוב. אז רציתי לדעת - איך הוא הזיווג שלי מן השמיים אם בהתחלה הוא לא רצה להיפגש?

תשובה

שלום וברכה

הסיפור שלך מראה עד כמה הזיווג מאת ה'.

מאחר והזיווג הוא מן השמים ואם היה רואה אותך לפני הניתוח הוא היה בדרך טבעית דוחה אותך אולי, ושוב לא היה רוצה להיפגש איתך, על כן נתן הקב"ה בליבו שלא ירצה להיפגש איתך בזמנו ורק כעת שאת יכולה לשאת חן בעיניו, ה' הכניס בליבו שירצה להיפגש איתך.

בברכת הצלחה מזל טוב ורוב נחת.