אמונה

האם בזמן שבעה אדם שנפטר יכול לחזור בדמות של ציפור (יונה)?

  • ד' ניסן התשע"ו

שאלה

לרב שלום, בשבעה של אבא של אבא שלי (סבא) הגיעו 2 יונים לקערת האוכל של הכלב ואכלו ממנו. ראוי לציין שסבתי, אשתו נפטרה עוד כמה שנים קודם לכן! כעט אנו בשבעה של אבא של אמא , ביום ה3 ולחלון נחת לי הבוקר שוב יונה והתחילה לדבר (בשפה שלה) ועםה לה. האם יש ליונה סימן של נשמה של אדם נפטר בזמן השבעה?? סבא היה צדיק גדוללל, הקים בית כנסת בצעירותו ותמיד עזר לכל אחד, לצערנו הרב נפטר ביום שבת האחרון 9/4/16. בתודה מראש!! וחג פסח שמח וכשר

תשובה

שלום וברכה

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים עם הצדייקם הגן עדן.

אין לדעת אם אכן נשמת הסבא ירדה ביונה או לא. ברור שהדברים לא מצויים כל כך, אבל הדבר יתכן בהחלט.

בהצלחה,