לימוד בישיבה

  • ג' ניסן התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב! אני לומד בישיבה כ 3 וחצי שנים עד לפני כ-שנה היו לי שני אברכים שאתם הייתי לומד ומאותו זמן יש לי רק אברך אחד ללמוד אתו והבעיה שהוא לא מוכן ללמוד איתי תוספות שזה חשוב מאוד לשיעור בו אני נמצא דיברתי איתו כמה וכמה פעמים והוא אמר לי שלדעתו זה מיותר ללמוד תוספות דברתי עם אחד הרבנים והוא אמר שהוא ינסה לדבר איתו אבל זה לא עזר דברתי עם ראש הישיבה והוא אמר לי שכרגע אין לו מישהוא אחר ללמוד איתו רציתי לשאול את הרב מה עלי לעשות תודה מראש!

תשובה

שלום וברכה

תנסה ללמוד תוספות לבד עם פירושים מיוחדים על התוספות שיש במהדורת עוז הודר. תוודא שאתה קונה את המהדורה שיש בה אכן את הפירושים על התוספות.