אמונה

להתגבר על הרגלים לא רצויים..

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום כבוד הרב שאלתי היא.. איך מתפטרים מהרגליים שמזקיים לי ואני יודעת שזה לא טוב בשבילי.. מה אני עושה כדי לא לחזור על אותה טעות שוב שוב וכדי לא לכעוס על עצמי כל פעם מחדש כי אני מרגישה כישלון וזה קורה אחרי שאני ממש בהתחזקות (בעליה) וזה מורד ממני את כל ההרגשה הנעלה שאני מרגישה.. אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי בתודה מראש אורית.

תשובה

שלום וברכה

אם תחליטי שגם אם תיכשלי בדבר המסויים הזה לא תיפלי ברוחך ותמשיכי לנסוק מעלה מעלה, אקווה שבעז"ה תוכלי להתגבר על הכול.

היצר הרע יודע איך להעכיר את רוחך ועל כן הוא מנסה להכשילך תמיד כדי להפיל אותך.

עלי והצליחי - בנימין שמואלי