זוגיות

מה לעשות אנו רוצים להיתחתן

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס´ד אני גרושה +2 היכרתי כהן רווק אנו מעונינים למסד את הקשר בינינו אנו יודעים שקיימת בעיה יש לציין שיש ביננו חימיה מצוינת מה אנו יכולים לעשות בכדי שנוכל להיתחתן כדת וכדין וליבנות בית נעמן בישראל. הבקש להשיב לי בהקדם כי אנו מבולבלים ולא יודעים ומלאי רצון למסד קשר זה מה לעשות אנו מרגישים שמצענו את החלק השני שלנו בתודה מראש ליאת

תשובה

שלום וברכה

מה אעשה ואלוקים מבקש ממך לא למסד את הקשר, אלא לעזוב אותו, הקשר אסור לחלוטין.

אלוקינו אוסר בתורתו לכהן להיות בקשר זוגי או אף חד פעמי עם גרושה.

אין סיכוי שמצאת את זיווגך בו, הוא בוודאי לא זיווגך, ולא חלקך השני, כי בורא עולם הוא המזווג זיווגים והוא בוודאי לא זיווג ל אדם האסור עלייך.

עשי את הטוב בעיני ה´ ובזכות עמידתך האיתנה בניסיון תזכי למצוא את זיווגך האמיתי בקרוב.

בברכה - בנימין שמואלי