זוגיות

זוגיות ויחסי משפחה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם אמור להפריע ובכלל האם זה תקין שבעל הולך לאמא שלו (להורים) לבד, מידי פעם, ואוכל שם ויושב שם? לפעמים כביקור אחרי עבודה(ימי שישי)ולפעמים כדרך אגב- הלך להביא משהו,לקחת משהו,והאמת שהוא די קובע את זה כעובדה לא שואל לדעתי או אותי זה נראה לו משהו שבשגרה ואני לא רבה איתו על זה או מראה שמפריע לי אני מסכימה ,האם אני תמימה שאני מאפשרת זאת?? אציין שאני מסתדרת מעולה עם החמה ועם המשפחה ברוך השם!!! אוהבים אותי מכבדים אותי... וגם להיפך הוא עם המשפחה שלי האם יש לכך סיבה שהוא מתנהג כך?האם בכל מחיר זה לא אמור להיות ??? אני חייבת לציין שלא חסר אוכל חם בבית והוא גם מקבל את המנוחה שלו אחרי עבודה ואוכל שמוגש לו אני אישה מאוד חרוצה בכל הקשור לתפקוד בבית יש לנו שתי בנות שתמיד מטופחות(3,3 חודשים)

תשובה

שלום וברכה

זה רגיל, ואין בזה כל בעייה.

אמא נשארת אמא ואין זה כלל מראה על חוסר אהבה אילייך.

תתמכי בו ותאמרי לו שהדבר מראה עד כמה הוא בו אדם טוב שמכבד את הוריו.

בברכה - בנימין שמואלי