תפילה וברכות

האם מותר לאדם שיש לו טלויזיה בבית להיות שליח ציבור בבית הכנסת

  • כ"ב אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב האם בבית כנסת שהשליח ציבור שם יש טלויזיה בבית ולאישתו אין כיסוי ראש האמת מותר להתפלל במניין כזה ועוד דבר אני בעל תשובה כבר שנתיים אישתי מתקדמת בקצב קצת יותר איטי ממני ועדייןמלא שמה כיסוי ראש וגם רואה טלויזיה בבית שלנו אני נמנע מלראות טלויזיה אסל כן לפעמים רואה חדשות האם שמבקשים

תשובה

שלום וברכה

מותר להתפלל במנין כזה.

ה' יתן לך ולאשתך את הכוחות להתחזק ולהתעלות מעלה מעלה כראוי.