תפילה וברכות

שאלה לגבי הנחת תפילין]]]

  • כ"א אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום אדוני הרב בזמן האחרון קופצות יותר מידיי קונספירציות בעולם ... לא יודע אם שמעת אבל מדברים על ניבירו איזה כוכב לכת מסתורי ועל כמטריילס ... בילבלו לי את השכל לגמרי נמאס לי בא לי לברוח למקום בו יש פחות שקרים יותר אמת. אני חושב אל הקטבים חשבתי אולי על הקוטב הצפוני. אבל הבנתי שהשמש שם זורחת אחת ל..חצי שנה אולי. ושיום אחד שם יכול להיארך אפילו חצי שנה! לכן באתי לשאול מה אעשה עם הנחת התפילין? אניח פעם בשנה? לפי איזה לוח זמנים אנהיג עצמי?(:

תשובה

שלום וברכה

אינני יודע מה נבהלת מדברי הבל כאלו ואחרים.

בכל מקרה אכן יהודי לא יכול לגור במומות אלו כי לא ברור בדיוק איך שומרים שבת ואיך מתפללים במקומות אלו.