אמונה

תודה ושידוך

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

לכל הרבנים וביפרט לרב זמיר כהן תודה רבה רבה לכם על הנסיע שהיתה אתמול לקיברי צדיקים.היה כייף מקווה שהיו עוד נסיעות כאלו. רציתי לישאול שאלה לכבודו הציעו לי שידוך עם בחור מאוד צדיק וחכם בעל מידות טובות אבל אני לא אוהבת את המראה שלו וכבר ניפגשנו 3 פעמים ואני לא מרגישה עליו כלום ואמרו לי שבפגישה הראשונה הוא כבר ´נידלק´ כמו שאומרים ואמא שלו כבר בונה עלי וקוראת לי כלתי וכול המשפחה שלו לוחצת עלי וכו" ואני לא יודעת מה לעשות האם להמשיך או לבטל וגם הציעו לי מישהו גם טוב האם מותר לי לצאת איתו ולהחליט או שזה אסור ביזמן שאני ב פגישות עם מישהו אחר??? תודה רבה רבה לכם מראש

תשובה

שלום וברכה

עברו שבועיים כבר ואקווה שהדרך שלך כבר ברורה לך.

אם את מרגישה שעקב המראה שלו את לא יכולה להתחבר איליו עלייך להודיע שאת החלטת שהוא אינו מתאים לך ולגשת לבחור השני.

אסור לך לעכב את הבחור ולפתח לו ציפיות לאחר שאת רואה שזה לא זה.

בברכת הצלחה וזיווג הגון במהרה - בנימין שמואלי