שאל את הרב - כללי

ראיתי בחלום עורב שאני מכירה

  • י"ב אדר ב' התשע"ו

שאלה

הי חלמתי ביום שבת אחרי הזריחה שאני ואחותי שוכבות על המיטה ועסוקות עם המחשב ואז ראיתי עורב והייתה הרגשה בחלום שאני מכירה את העורב ואין לי סיבה להיבהל ואז העורב סגר על היד שלי את הפה שלו אז הוצאתי את היד ואז הוא חיפש שיתייחסו אליו כמו חיית מחמד אז הוא בא אלי מאחורה עמד על הכרית ונקר לי עם המקור בראש הוא לא עמד לי על הראש הוא היה על הכרית איפה שהארש שלי היה אבל לא על הראש שלי ממש וזה הפריע לי אז תפסתי אותו במקור והעפתי אותו מהחלון אשמח לפירוש החלום.

תשובה

שלום וברכה

כל סוגי העופות מראים על דברים טובים יהיה לך פרנסה בריווח ותזכי להינצל מכל רע.