חלום על הבבא סאלי

  • י' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב. חלמתי חלום והתעוררתי נרגשת. חלמתי שנכנסתי לחנות של פיצוחים וביציאה משם כאילו הובילו אותי למבנה שבו שני חדרים החדר הראשון היה כמו אולם קבלה שהיו בו שולחנות מלאים במיני מתיקיה, עוגות ומגדנות, הרגשתי שאומרים לי להכנס ולהתכבד, כשבאתי לצאת משם יצאה אשה מהחדר השני וסמנה לי להכנס נכנסתי עם העגלה של התינוק שלי ופתאום אני רואה את הבבא סאלי עומד מולי עם ג'לביה כחולה ומסמן לי לבוא, אני בחלום נרגשת ולא מאמינה, והוא שם מעלי את ידיו ומברך, לא זוכרת בדיוק את תוכן הברכה אך אני זוכרת שהבנתי מה שאמר, הוא ברך אותי ואמר לי בדיוק מה שאני צריכה, ואז האשה סימנה לי לצאת מהחדר. מה החלום אומר? האם יש משהו שאני צריכה לעשות? זה היה חלום מיוחד מאד הרגשתי בו ממש טוב והרגשה שזהמציאות ולא חלום

תשובה

שלום וברכה

אין צורך לעשות שום דבר מיוחד רק להתפלל שהברכה אכן תחול על ראשך.