נשים

מטפחת ראש

  • ז' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום רב, אני חוזרת בתשובה מראש השנה ומתחזקת לאט לאט. תקופה כבר שאני שמה מטפחת ראש בשישי שבת ובשבועיים האחרונים העזתי והתחלתי ללכת עם כיסוי חלקי לעבודה וביום יום. קניתי סרט מונע החלקה אבל הוא לוחץ לי על האוזניים ואם אני משחררת אותו הוא מחלק לי. מה עושים ? אני מאוד אוהבת את ההרגשה ושמחה שזה מרחיק ידיים. למי שמוזר אני אומרת שיתרגלו להם.

תשובה

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית לכך, תבורכי מפי עליון ותזכי לשפע רב מן השמים וכוחות בעז"ה להמשיך ולהתעלות ביראת שמיים טהורה כראוי.

נא לשלוח לנו מס' טלפון ומדריכה מטעמינו תלמד אותך את הדרכים להסתדר בעניין.\

בהצלחה,