בית ספר חילוני

  • ז' אדר ב' התשע"ו

שאלה

אם אני לומד בבית ספר חילוני ואני פשוט בשנה אחרונה וזה בעי'ה לעבור בית ספר ורק השנה התחזקתי לאחר שאני שם כבר שנה שלישית האם מותר לי ללמוד שמה אם אני לא מסתכל על בנות ולא עושה עבירות בנוסף לכך גם אני מביא תפילין לבית ספר לפעמים ילדים מניחים וזה לא מחליש אותי אני הולך להרבה שיעורי תורה ברוך ה' מה גם שיש לי רק ילדה אחת בכיתה האם מותר לי זה שנה אחרונה ומאוד קשה לעבור עכשיו גם ההורים שלי בעד שאעבור ואני באמת לא רוצה להיות שם אבל אין הרבה ברירות האם מותר?

תשובה

שלום וברכה

תמשיך שם ותנסה לזכות את הרבים בכל מה שתוכל ולנסות ללכת בקביעות לשיעורי תורה בלילות.

אשריך ואשרי חלקך שזכית להתקב לבורא עולם.

נשמח לסייע לך במציאת שיעורי תורה או חברותא באיזור מגוריך. נא לשלוח לנו מס' טלפון ונשוב איליך בעז"ה.