מציאת אבידה

  • ו' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום כבוד הרב, אני אתמול הנחתי את הפלאפון שלי על הספרייה בחדרי מכיוון שהייתי צריכה לצאת כמה דקות מהבית. שחזרתי כבר הפלאפון לא היה אני ההורים שלי ואחותי הפכנו את כל הבית חיפשנו בכל החורים, אמרתי גם את הסגולה למציאת אבידה יותר מפעם אחת וגם שמתי צדקה. כל אבידה שהייתה נאבדת לי הייתי מוצאת בזכות הסגול של "אלהא דרבי מאיר ענני". תמיד זה עזר לי. אך הפעם זה ממש מוזר כי אין חור בבית שלא חיפשנו. אני חייבת את הפלאפון בחזרה כי אני מקבלת אתה כל העדכונים ששולחים מהכיתה שלי וגם אני לומדת רחוק אני לא יכולה בלי פלאפון. האם הרב יכול בבקשה לברך אותי ולתת לי עצה מה לעשות.

תשובה

שלום וברכה

ישנה סגולה [מפי ר' דוד לייב שוורץ זצ"ל מב"ב] לתת צדקה לצדקת ר' מאיר בעל הנס לעילוי נשמת ר' עקיבא בער מאמסטרדם.

בהצלחה,