נעילת שערי תשובה

  • ו' אדר ב' התשע"ו

שאלה

שלום ,אני נשואה פלוס שתיים וכל חיי חייתי כחילונית .לפני שנה נחשפתי ליהדות ואני היום אדם מאמין.אם היה תלוי בי הייתי היום חרדית כי זה עולם האמת.בעלי אדם לא מאמין וכך גם גידלנו את ילדינו.אני לבד עם האמונות שלי. לא מדליקה אש בשבת ושומרת טהרת המשפחה.אני קוראת תהילים בסתר ומתפללת. יש בי כעס שאיחרתי את הרכבת ולמה רק עכשיו. למה שהכל נעול בפניי.?? הוריי אחיי כולם חילוניים גמורים.הפגישות היו תמיד בשבתות כי כל אחד בעיר אחרת ואני ממש עוברת יסורים.האם באחריותי במשפט אוכל לומר שהיו בי רצונות וכיסופים אמיתיים מאהבה גדולה לשם אך הייתי אנוסה?...האם יסלח לי?...

תשובה

שלום וברכה

בעבר היית בוודאי אנוסה גמורה. כעת את שומרת שבתכשרותטהרה ואת יראת ה' ואין לך מה לחשוש.

אשמח לסייע לך,

בהערכה,