חברה והשקפה

אמנון יצחק

  • ה' אדר ב' התשע"ו

שאלה

לאור התבטאויותיו הקשות כנגד גדולי ישראל ולאור האלימות שנבעה מכך, אני ממש לא אוהבת אותו בלשון המעטה, וגם טורחת להצהיר זאת כשמזמן בפורומים מהצדדים בו. נאמר לי שיש איסור גמור לדבר כך על תלמיד חכם וכי יש לי המון אומץ. איני רואה בו תלמיד חכם ובטח שלא רב, אולי מנהיג כת לכל היותר. אבל למען הסר ספק, פונה אליכם, ארגון שאני מעריכה ומוקירה, ובלי נדר ככל אשר תורו כך אפעל. מבינה שזו שאלה קשה ושנויה במחלוקת ולכן גם אם לא תרצו לפרסמה בפורום, לפחות תשובה אישית במייל, תודה

תשובה

שלום וברכה

כבר פרסמנו ברבים כמה פעמים וכבר התייחס לכך הרב זמיר בכצמו שהאדם הזה אכן פסול לגמרי.