אמונה

רק הרשעים יסבלו מאד, והם ייעלמו מהעולם

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

באתר דני 18 במסרים האחרונים שלו הוא אומר שמי שרשע לא יהיה פה לקבל את משיח צדקנו. השאלה מה זה רשע שאלה שניה אני מניח תפלין כל בוקר, מנסה לשמור שבת לפי ההלכה, וקנית לא מזמן, גמרא מסכת ברכות,וספרים של הבן אי חי באמת משתדל לקיים את רצון הבורא מכל הלב האם אני הולך בדרך הנכונה? מה עוד עליי לעשות

תשובה

שלום וברכה

ככל שהאדם שומר את התורה יותר ויותר, כך הוא מתקרב יותר להיות צדיק ולא יהיה רשע. ככל שהאדם חוטא יותר ומתרחק מהמצוות, כך הוא מתקרב לדרגת רשע, ופוחתים סיכוייו להיות ממקבלי פני המשיח.

אתה בדרך הנכונה והמשך כך, אם תוכל לקחת פסק זמן בחייך ולהיכנס לישיבה, תזכה להתעלות בדרך הנכונה ולנהוג בדרך הנכונה.

שבת שלום - בנימין שמואלי