תפילה וברכות

תפילת שחרית ברכבת?

  • כ"ו אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום רב עד איפה מותר להתפלל בתפילת בוקר ללא תפילין? , האם מותר להתפלל 18 ברכבת?

תשובה

שלום וברכה

השאלה לא כל כך מובנת לי ואני אכתוב את ההלכות ובעז"ה אקווה ששאלתך תיענה.

אמת שמצווה וחובה להתפלל עם תפילין אולם מי שאין לו תפילין יכול להתפלל ללא תפילין.

מנהגים שונים מתי מניחים את התפילין יש הנוהגים לפני אמירת הקרבנות ויש המניחים לאחר מכן ולכל הדיעות ראוי להקפיד להניח לפני ברכת ברוך שאמר.

אם תצטרך עוד הבהרה אשמח לענות.

מותר להתפלל תפילת המעידה ברכבת רק כשאין ברירה אחרת.