זוגיות

בבקשה לפרסם- בעניין שידוכים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אם יש באתר בחורים / בחורות חוזרים בתשובה עם בסיס חזק יחסית/ מתחזקים ומעוניינים למצוא שידוך לקשר רציני בלבד (של חתונה)- תוכלו לפנות אליי למייל ובעזרת ד` אנסה להתאים לכל אחד ואחת בן/בת זוג... בעיקר חוזרים בתשובה שפונים לכיוון החרדי / מתחזקים ורוצים להקים בית של תורה...מומלץ גם לדתיים בית שמתחזקים... שיהיה שבוע מוצלח. המייל שלי הוא: tovikarin@gmail.com , השידוך ללא תשלום- לשם שמיים!

תשובה

אני מפרסם, כבקשתך. אבל אין כמובן שאין בכך המלצה, מאחר ואינני מכיר את הנפשות הפועלות, ובמה דברים אמורים.

בהצלחהההההההה - מנשה ישראל