שאלה בקשר להדלקת נרות נשמה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, בזמן האחרון חשבתי על רעיון שרציתי לבצע אותו אבל רציתי קודם להתייעץ פה ולקבל "אישור". חשבתי על לקנות כל שנה כמות די גדולה של נרות נשמה ולהדליק אותם כל פעם לאנשים אחרים בבית הקברות. זה יכול להיות רעיון טוב? קראתי פעם שרשמתם תשובה שבבית קרבות יש רוח טומאה ויש מצב לנשמות רעות אז איך זה יכול להזיק? הייתי רוצה לקבל הסבר בנוגע לשאלה, תודה רבה !!

תשובה

שלום וברכה

אתה יכול להדליק את הנרות בבית. ועוד יש לדעת שאין הרוחות מתדבקות סתם באנשים, אלא בנשים הרות נידות או גבר בעל קרי שלא טבל.

בברכה - בנימין שמואלי