תפילה וברכות

מהו פרק התהילים שמתאים לי

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום שמי חיה ותאריך הלידה שלי הוא 11.8.81 ורציתי לדעת מהו פרק התהילים שמתאים לי. תודה וערב טוב

תשובה

שלום וברכה

נולדת ביא` אב ה`תשמ"א פרק התהילים הוא תהילים פרק קל"ז על נהרות בבל שם ישבנו גם בכינו בזכרנו את ציון: על ערבים בתוכה תלינו כנורותינו: כי שם שאלונו שובינו דברי שיר ותוללינו שמחה שירו לנו משיר ציון: איך נשיר את שיר ה` על אדמת נכר: אם אשכחך ירושלים תשכח ימיני: תדבק לשוני לחכי אם לא אזכרכי אם לא אעלה את ירושלים על ראש שמחתי: זכור ה` לבני אדום את יום ירושלים האומרים ערו ערו עד היסוד בה: בת בבל השדודה אשרי שישלם לך את גמולך שגמלת לנו: אשרי שיאחז ונפץ את עולליך אל הסלע: בברכה - בנימין שמואלי