זוגיות

לוותר על הזיווג הזה?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום רב, יצאתי עם בחור 5 חודשים בערך , לפני שבוע הוא נפרד ממני מאחר ואמו הייתה אצל רב ( שהם מאוד סומכים עליו , רב גדול לדעתם) שאמר להם שאני לא המזל שלו, ושהוא מבזבז את הזמן שלי ושלו.. הוא שלם עם ההחלטה שלו בלב שלם ולא מוכן לקחת סיכון. מה המלצתך בנושא ?? לוותר על הזיווג הזה?? חשוב לי לציין שהכול היה ביננו מושלם, יש תקשורת הבנה ורגש..

תשובה

שלום וברכה

גם את נפלת קרבן לרע-בנים אשר פוסקים על דברים ללא שום ידיעה. אם אינך רואה שחבירך מוכן לסגת מהחלטתו, המשיכי בדרכך, והכול משמיים כולל עצות אחיתופל אלו.

בברכה - בנימין שמואלי