האם קיבלתי על עצמי יותר מדי?

  • ט"ז אדר א' התשע"ו

שאלה

שלום ב10 חודשים האחרונים קיבלתי על עצמי שמירת שבת מלאה+עוד 3 שיעורי תורה בשבוע. אני סטודנט למדעי המחשב שלומד 3 פעמים בשבוע כולל שישי ובכל פעם מ8 בבוקר עד 22 בלילה בימים שאני לא לומד אני עובד כל יום מ8 עד 18 מה שאומר שהיום שלי מלא בלימודי חול +עבודה+שיעורי תורה ולצערי לאחרונה אני מרגיש שאין לי זמן לעשות קצת ספורט+ לצאת להכרויות (אני רווק וצריך להתחתן) וגם זמן ללימודי התואר בבית לא נותר לי זמן .. אני תוהה האם קיבלתי על עצמי יותר מדי? איך אוכל לדעת זאת? אם אני מפסיד שיעור יש לי מצפון מאוד גדול שאני לא עושה רצונו יתברך..לאחרונה מרגיש מתוסכל מהשגרה הזאת אשמח להכוונה תודה

תשובה

שלום וברכה

כדי שנוכל לכוונך בתשובה נכונה ומושכלת המתאימה למצבך אציע שתשלח לנו מס' טלפון ואנו נשתדל לסייע לך בעצה נכונה.